Lagen om största möjliga jävlighet

Vi skulle fira valborg tillsammans, utgång, god mat, massor med djupa diskussioner samt utställingen "There was light" (målningar av michelangelo och da vinci). Och vad gör jag? Drar på mig feber, hosta och leder som håller på att gå sönder så fort jag rör mig. Knaprar panodil på löpande band och är helt blöt av svett. Jag fattar inte vad som hänt, detta är tredje gången på ett halvår jag är sjuk med feber.
Just nu känner jag mig faktiskt lite piggare, kan till och med tänka mig att äta något. Tidigare idag var det kolli-varning, har legat i soffan och sovit till Herman Lindquists Kungar och Drottningar. J som varit borta i princip hela dagen kommer få tycka helt sjukt synd om mig när han kommer hem, det känns kanske lite bättre då.

Egypten

Slänger in lite bilder från resan.
Min väska och Johans väska, gissa vilken som är vilken...

Hotellet var underbart! Grönt, stor pool, mycket solsängar, och all inclusive.
Strandnära så klart!
Vi passade på att ta en snorklingstur också, som kunde varit bätttre. Stackars J var dålig och hade feber och jag, jag ägnade en stor del av dagen krampaktigt hållandes i relingen, och stint stirrandes på bergen i horisonten, sjösjuk som få! Men livet under vattnet var helt otroligt!
Jalla-Jalla-taxi, vinka in säg vart du ska och betala, mellan 1,5 - 7 kronor hur bra som helst, dock sätts rekord i hur många det får plats i en minibuss gång på gång. Tror vi var en 11 stycken plus chaufför...
Min nya kompis
Jag kan verkligen rekomendera Egypten, solsäkert billigt att handla (om man kan pruta bra), och jättebra med all inclusive. Man behöver inte bekymra sig om någonting, bara ha semester!
Över och ut

imorgon bär det av

Imorn klockan halv ett rullar tåget mot Göteborg från Karlstad station. Flyget mot Sharm el Sheikh går söndag förmiddag och jag har nog fortfarande, trots att all packning redan är iordning, inte fattat att vi ska åka.
Att säga att jag inte är nervös är en lögn, flyg är inte min starka sida och även om tiden inte är överdrivet lång (5 h) känns det som en evighet. Men spänningen att få komma ner till ett annat land och längtan efter sol och värme är starkare än gör det verkligen värt det. Och sola ska jag, såå mycket!
ÖVer och ut

så här var det

För en vecka sen lite drygt gick jag till frisören med förhoppning att bli blond igen till sommaren. Tydligen gick det inte att gå från så mörk till blond på en gång, så när jag gick därifrån var jag, visserligen, ljusare men absolut inte blond. En liten besvikelse alltså.
Igår gjorde jag dock slag i saken och med vännen Stinas hjälp vart det en hemmaslingning. Och det vart, sådär kan man väl säga. Blond vart jag, verkligen. Nyanser som varierar mellan vitt platinablont, och övergår i brandgul via kycklinggul, fick ersätta min såhär i efterhand mycket finare mörkblonda färg. Bild på eländet? Nej, jag måste få vänja mig först...
Över och ut

--

dagens fångst
Hittade "mina" tygskor på Scorett, dom stod och ropade till mig! Tunikan har jag kikat såå länge på och nu fick den också följa med hem.
Lyckades övertyga Louise om att hon skulle slinga mitt hår, så imorn blir jag förhoppningsvis blond igen!
Denna fina tårta bakade min goa pojkvän åt mig:
Har inte smakat än, men den ser riktigt mumsig ut!

en helt vanlig dag

Mamma, pappa och brorsan har precis åkt (efter att ha varit snälla och skjutsat oss tillbaka till Karlstad) och samtidigt passat på att skjutsa upp J till skolan, jag är alltså ensam hemma. Tänkte passa på att packa upp, boka tvättid och spring en sväng på stan, är en del att fixa inför resan, typ nya sandaletter... En ganska vanlig onsdag med andra ord, förutom en sak. Idag blir jag ett år äldre, kanske lite klokare, definitivt stelare och med en begynnande 25-årskris på gång.
Över och ut

inför beach 2010?

Hittade denna goding i nya Ellos



För fyra lakan får man denna:
"Horse riding simulator Carl Lewis Tränar hela kroppen på ett roligt sätt! Totalt 5 program, varav 1 förinställt."

Ehm... Varför?

Varje gång jag är hemma...

...går jag husesyn bland min mammas hudvårdsartiklar och tidningar. Vad är nytt? finns det något kul att prova, eller ännu bättre, något som inte används och efter lite trånande blickar går att få? Denna gång hade min kära mor till och med varit så förutseende att hon plockat ut lite prover åt mig och ställt upp på mitt gammla rum!

Snällt va?!

 

Har för övrigt sovit bort hela eftermiddagen så nu är det på med skorna och ut och motionera!

 

Över och ut!

 

 


sunday morning

Lite bilder från gårdagen:




Jo, jag vet. Tjockis...




Semester

Nästa söndag bär det av till EGYPTEN!!!!!



Jag lägtar!

Ludvika

Gjorde alldeles nyss ett tappert försök att starta igång internet på mamma och pappas acer-laptop, och OJ vad segt det gick! Så efter några frustrerande minuter och en startsida som bara inte vill ladda sitter jag nu här med brorsans mac istället, och det fungerar hur bra som helst!
Hur som helst. Jag anlände till La igår och som vanligt bar det direkt ut till stallet. Tror för en gångs skull min skrutthäst var glad att se mig och var ganska nöjd med att få bli lite ompysslad. Det vart en kort ridtur med massor av stopp, fram, lyssna och svara på hjälper samt lite busgalopp, bara för att ha lite roligt också.
Väl hemma igen blev det lite kvällsmat och Bridget Jones II en helt odramatisk kväll alltså...
Nu väntar årets slappaste förmiddag, tills föräldrarna kommer hem från Sthlm, sen lunch, sen stall.
Över och ut

carpe diem

Nu är tentorna över. Det firades igår med utgång med flickorna, mycket trevligt! Idag hänger inte huvudet med riktigt men en tur till stan borde göra susen! Jag har inte shoppat på år och dar!
Över och ut!

RSS 2.0