Onsdag

Har i princip fixat klart all musik till mitt styrkepass  i vår. Gött att kunna komma igång på riktigt med alla rörelser och så. Musiken är det absolut svåraste!

Här är de senast inkomna till listan, klockrena!





Låtarna för mage och triceps, vilken som är vilken får ni lista ut själva!

Över och ut

Sista tisdagen 2010

Idag vart det ingen sovmorgon, 06.15 ringde klockan och efter att jag skjutsat mamma till jobbet vid 7 brummade jag ut till stallet. Tanken var att jag skulle släppa ut hästarna och ge frukost, tanken var också att Gerry (herr hästägare) skulle ha lämnat stallet öppet så jag kunde ta mig in. Så var nui inte fallet.

Som tur var lyste det i huset så jag antog att folket var vakna. En var vaken, Gerrys sambos mamma, från thailand. Har nog aldrig sett en så fundersam förskräckt människa som när jag stod ute på trappen i i stallkläder och med mössan långt neddragen i pannan. Stackarn verkade inte riktigt säker på hur hon skulle tackla situationen och tillslut smög den lilla tanten helt enkelt in och hämtade Nana som, som tur var, kände igen mig och öppnade stalldörren.

Så jag kom alltså in och kunde fixa stall och rida en liten sväng i kylan. Älgen, pigg som bara den ångade på bra och verkade inte alls lika bekymrad över kylan som jag var, och tyckte nog till och med att turen idag var lite för kort för  hans smak. Kan nog, för övrigt, påstå att han slog hastighetsrekord idag med mig på ryggen. Som en liten knubbig röd blixt for vi fram, jäklar i min lilla låda vad det gick!

Planen för resten av eftermiddagen var att plugga regelerteknik (skräll) men efter två uppgifter var jag helt färdig av all tankeverksamhet samt friskluftförgiftning att jag helt enkelt skippade plugg och la mig på soffan och sov en stund istället (skräll).

Senare på eftermiddaen tog jag och bästa Ellen den obligatoriska fikan på Engel, pratade strunt samt planerade för att inte planera så mycket inför nyårsafton.

Resten av kvällen blir en klassisk TV-kväll (just nu står Top Gear på) samt en tidig kväll för att orka med att plugga HELA DAGEN imorn!


Avslutar med en blid på världens goaste, som tydligen hittat nåt spännande i snön!

Över och ut

the between days sale

Mina fynd!

Jag vet, allt går i grått. Finns ingen ursäkt att bara köpa kläder i denna anonyma färg, förutom att det är riktigt snyggt!

Men i soffan blir det desto mer färg! Har spanat på denna röda färgbomb länge och fick såklart lov att slå till när den var på rea!


På väg hem från mormor och morfar stannade vi till i Insjön på Ittalas fabriksförsäljning, fullkommligt älskar den butiken och jag g kom därifårn med 6 kaffekoppar från Höganäs och två tekoppar från Ittala. Tekopparna är förresten också sånt jag gått och trånat efter hur länge som helst!



Över och ut

Juldagen

Det var ett tag sen. Dagarna flyter förbi utan att det händer så mycket och vad ska man skriva om då lixom? Ännu en dag med Reglerteknink eller optimering är väl inte det mest spännande.

Hur som helst är det nu i jultider läge att ta lite ledigt, försöka koppla bort skola och göra det man tycker om. Lite välbehövligt lov med andra ord.

Jag och Robert trotsade kylan nu på förmiddagen för att åka ut till hästarna. Min bror har nämligen fått en systemkamera i julklapp och opportunist som man är tog jag tillfället i akt att ta med honom ut så han fick fota lite häst! Vart en hel del bra bilder som efter lite Photo Shop-ing kommer bli riktigt bra! Är by the way helt lyrisk över att ha en bror som kan Photo shop!!!

Några blider vart så pass iaf att de går att lägga ut på en gång. Medan jag jagade runt hästarna med långpisk, fotade brorsan. 









Över och ut


Måndag igen

Så, vad har hänt sen sist? Har bland annat hunnit med två julbord, första på Julsittningen i torsdags och det andra på Ikea med flickorna i Lördags. Har även ätit alldeles för mycket pepparkakor, gjort julgodis, som också försvinner skrämmande snabbt, fortsätter det såhär kommer jag rulla in i det nya året.
Men som tur är får jag ju röra lite på mig också mellan alla pepparkakor och timmar i skolbänken. Var till exempel ut till Maxi i fredags och STORHANDLADE, och hur kan detta nu motsvara ett träningspass då? Jo:

  • Man börjar med att springa till bussen, för att upptäcka att den precis går förbi, och eftersom det är hyfsat väder tänker man inte mer på det utan traskar 2 km in till stan för att ta bussen därifrån.
  • Väl i stan kommer inte bussen på en halvtimme, varpå man springer i lite affärer undertiden, något irriterad på att det tar sån tid.
  • Väl ute på ICA Maxi får man tag i en halvtrasig vagn som man med ren råstyrka får skjuta runt i affären efter att nästan kört på en stackars äldre herre, som med en mycket bestört min hoppade åt sidan när man med sitt ostyrbara åbäke till kärra försöker ta sig ut från taco-hyllan.
  • Och eftersom man vid kassorna upptäcker att man glömt tre grejor får man sig en bonus-springtur till andra änden av butiken och tillbaka. Numer med en påtaglig irritation över hur andra människor kan vara så mycket i vägen.
  • När man väl betalat upptäcker man att bussen står vid hållplatsen, varpå det blir 100 m löpning med fullpackad kundvagn.
  • Eftersom det är fullt på bussen blir det till att stå, samt att försöka hålla ordning på en stor ryggsäck samt tre kassar med mat.
  • I stan igen, byte av buss, ståendes igen. Irritationen ger vika för uppgivenheten.
  • Eftersom bussen stannar ca 200 m hemifrån är det nu dags för det riktiga eldprovet. Med kassar med mat som slåt mot benen och armar som blir längre och kängre för varje meter, hasar man sig mot målet som aldrig varit så långt borta, samtidigt som frustrationen nu får en att gnissla tänder och tyst svära åt 80-åriga tanten med taxen som hurtigt glider förbi på högerkanten.
  • Med en sista kraftansträngning kravlar man sig upp för trapporna till lägenheten, och funderar än en gång på om det verkligen inte skulle vara så värt med bil!
Japp, så kan det vara, studentens lott.

Över och ut

Vittvittvitt

Det var kallt i stallet imorse vill jag lova! Uthärdade 40 minuter på hästryggen och när jag satt av hade fötterna förvandlats till isklumpar och ansiktet var bortdomnat. Har ännu inte tinat upp helt.

Men isande kyla och mörker till trots är det ändå ganska mysigt med riktig vinter, och det finns ju faktiskt saker man kan göra trots kylan, inne. Baka pepparkakor till exempel! I måndags gjorde vi ett ryck, och tillslut vart det ca 300 stycken pepparkakor och en "pepparkakslussebulle", vilken min (25-åriga) sambo var otroligt stolt över. Kan för övrigt tillägga att efter 2 timmars bakande, och ätande, är peppearkakor inte det man längtar mest efter...











Nu ska jag svida om för en promenad till SATS (huuuu) och ett Body Pump-pass! Behöver lite inspiration till mitt kommande pass. Kan väl kanske säga att det ligger lite på is just nu va...

Över och ut

klockan är 06.04

Nytt köldrekord för vintern, -22. Om lite mindre än en timme går bussen till stallet.



God morgon!

-

Huvudvärk, kan vara stress, kan vara alla de 50 pepparkakor jaag tryckt i mig sen igår. En för mycket kanske.



Så jag drar på mig täckbrallorna och hoppas att frisk luft plus gym gör susen.


En helt vanlig torsdag

Skolan hela dagen, yoga på eftermiddagen.



Kul liv. Längtar till våren.

Nu ska jag däcka framför TV:n

Över och ut

RSS 2.0