Dagen innan eventuell tenta

Runt lunch dagen innan tenta försvinner fokus, det felar aldrig. Nu vill jag bara få det gjort, eller rättare sagt; åka till tentan, anmäla mig till tentan, vänta 40 minuter, utanför tentan, för att sedan kanske få göra tentan. Life is a bitch.

Så, hur fördriver man bäst en eftermiddag innan ev. tenta? Yoga på yogaskolan ikväll iaf. Innan dess skulle inte en tur i solen sitta fel. Hela veckan har solen lyst från en klarblå himmel, ett väderfenomen som aldrig felar när man måste sitta inne och råplugga. Igen, life is a bitch.  


hmm

kom hem från skolan och bara dog, eller rättare sagt, hade nog redan säckat ihop innan men det känns alltid extra mycket när man kommer hem och sätter sig ned. Om 40 min väntar ett Body Jam-pass, första på säkert två år, kan gå hur som helst, och mitt mål idag är att inte fälla någon annan stackare när jag försöker mig på dansen. Uh, dansa är verkligen något jag vill kunna, men som är så otroligt jobbigt att lära sig, kordinationen är inte på topp direkt.
(Såhär frän kommer inte jag va ikväll.)
Adios

dagens

Vi har tenta på fredag, företagsekonomi. Tyvärr har jag glömt att anmäla mig och får i värsta fall inte skriva tentan förrän vid omtentatillfället. För övrigt samma dag som vår nästa tenta i nationalekonomi ligger. Har kommit fram till att det ändå bara är att kämpa på och hoppas att turen är på min sida, och jag får skriva på fredag.
Men nu är det kväller och filmdags
"The men who stare at goats" mycket märklig titel, men det var därför jag valde den.
över och ut
ps. inlägget skrivet på mac, observera avsaknaden av "enter".

dilemma

Mitt i det intensiva tentaplugget hinns det med lite annat också, som inredning. Dock är jag och min sambo oense.

 Vad ser bäst ut?

Detta:


eller detta:


Över och ut

Energi och miljö

Info idag energi och miljö får det bli, kändes bara Rätt! Nu längtar jag verkligen att få komma igång med inriktingen på riktigt!

måndag

Jahapp, det var denna veckan tentaplugget skulle börja då? Inget motiverar lika mycket som ångesten att man inte tagit tag i skolan tidigare. Varje gång kommer löftet om att: Nästa gång ska det minsann bli skillnad!
Yeah, right! Har hört det för många gånger nu för att tro på det, är bara att ta paniken vid hornen, bryta ihop och komma igen. Ett studentliv i ett nötskal.
tänk om man fick vara and istället..?

Paint

"Den svarta" är i princip klar. Eller rättare sagt, det fattas något men jag kan inte se va det är.





Tog en sväng ner till Dollar store och impulshandlade en stor målarduk 80x80 ångrade mig nästan lite efteråt eftersom jag varkenhar en aning om vad jag ska måla eller vart jag ska göra av den färdiga tavlan. Men det löste sig, pappa tyckte jag kunde målanåt till vardgsrummet här hemma, mitt första beställningsjobb alltså! Hehe..

Över och ut


Läsa företagsekonomi

Hur sjutton ska man komma ihåg allt?
Omkostnader hit och avskrivningar dit, ränta och kalkylering. 
Ge mig en integral och en formel istället tack! 


Det är inte kul att komma hem när...

Hästen kliat av sig nästan all man, är full i exem, tappat två skor, inte blivit verkad på 12 veckor och är stor som ett hus. Vad kan man göra då annat än gråta?


Bara tunna stripor kvar av min pojkes härliga tjocka man.

Vad ska man göra???

frukost-blogg

För en kort stund i mose hade jag black-out, ni vet när man vaknar helt förvirrd och inte har en aning om vart man är. Det är väldig sällan det överhvudtaget händer mig men imorse var det klockrent, eller rättare sagt, jag trodde jag var hemma.

Vaknade alltså av att någon djuping försökte kicka igång en motorcykel, på en millisekund gick jag igenom vem det kunde vara som skaffat sig en sådan i vårt område, samt vem det var som verkade tycka att det var ok att trampa igång oväsendet så fruktansvärt tidigt.
Sekunden efter hör jag en hund skälla och förvirringen stiger ytterligare, det finns väl ingen hund där vi bor, har vi fått nya grannar? Inte förrän jag hör en välbekant röst gorma "Lady, KOM HIT!" kopplar det, jag är ju hemma i Ludvika, det är grannens hund, och djupingen på motorcykeln är min kära far!  

Dagens projekt:

- Ta sig ut til hästarna på något sätt. LA visar sig inte från sin bästa sida direkt, det regnar och är 10 grader varmt, gykla ut de 7 kilometrarna är inte det jag är mest sugen på. 

- Läsa två kapitel i företagsekonomin, man ka ju iaf ha det som mål.

- Kanske hinna med en sväng till Åhlens på stan, har fått klubberbjudande och det lär ju utnyttjas.

Ha en ba fredag!
Över och ut
 


going up north

Japp, imorn bär det av till Ludvika.

helgen

Hela mitt inlägg försvann precis, kul! Min dator ligger inte jättebra till just nu.

Helgen i bilder, motocross på Ullevi och svampplockning med Anja


Motorcyklar


Motorcyklar hoppar högt


Detta fanns det gott om i skogen (trattisar)


Hela sällskapet


vovve gillar hästar, hästar gillar vovve


Trollskogen

Över och ut

Jag gillar Mac, men...

Alla jäkla "enter" försvinner ju! Så Nej, det är inte jag som inte har vett att dela in inläggen i stycken, det ar data-h**vetet som inte vill fungera!
Över och ut!

Dogwatch

Vilden som huserar hos oss i några dagar:
Viggen, söt som få. Dock inte 02.40 när det rör sig i huset och han börjar skälla. Och inte heller när han kissar på vår nya vita fotpall. Men annars, en liten ängel!
Fick mina produkter från Nea of Sweden idag också, KUL!!!!! Nu gäller det bara att göra slut på det gamla grejorna snabbt som attan!
Denna torsdagskväll kommer avslutas med underbar yoga, på Yogaskolan i Karlstad, och senare filmkväll, hemmagjord pizza och en massa struntsnack hos goda vänner. Kan det bli bättre?
Över och ut

Tisdag

Har precis kommit hem från gymmet, smög igång lite försiktigt, men oj, vad Drygt det var, nåt tok är kvar i kroppen, aj aj! På dagen tog jag och S en superdupersnabbis på Bergvik och IKEA, vart lite smått och gott som man bara MÅSTE ha, tex, en ny kastrull då "riskastrullen" inte vill vara med nåt mer efter gårdagen.


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det filmkväll hos Anja, "The Dutchess" med Kiera Knightley, både A och jag är svaga för kostymfilmer så det blir nog en toppenkväll!
Över och ut

cooking skills


ris, bränt ris.

Dags för ny hudvård

Jag både älskar och hatar att köpa hudvård, köpa produkter är som julafton för mig men det tar ett bra tag innan jag vågar mig på att pröva något nytt. Ett tag använde jag produkter från Bioline, svindyrt men bra, nu senast har det varit apotekets Vera-serie som gällt, vilket var väldigt prisvärt, men lite tråkigt. Nu har jag bestämt mig för att prova något nytt igen, nämligen 100% ekologisk och växtbaserad hudvård!
 

Jag hittade på detta svenska företag, läste om produkterna och bestämde mig, efter en hel del velande, att lägga in en order. Så nu sitter jag här med dubbla förväntnigar; antingen kommer Nea's produkter vara superbra och jag kommer känna att jag hittat hem i hudvårdsdjungeln, eller så är allting bara skit och man blir fet, kladdig, får en massa finnar och tvingas slänga det.
Den som lever får se!

manic monday

Jag och S öppnar starkt med morgonpromenad
over and out

Till hösten

Samtliga plagg från bästa märket Peak Performance.
Kanske man kan välja ett i alla fall?

Söndag = städdag

Tredje söndagen i rad har jag städat lägenhet och tvättat, skulle kunna säga att det börjar bli rutin. Riktigt bra med sådana vanor!

Har för övrigt drabbats av "tillbakatillskolan"-viruset och mår ungefär som en skadeskjuten kråka, men jag har ett hemligt vapen: Jag kör stenhårt med vitlökskur, rå vitlök över maten och på macka. Har även tvingat i J lite vitlök, men han tycker nog ändå att jag luktar pyton. Men nu är det jag eller bacillerna, vinna eller försvinna, soffläge eller träning. Jag väljer att bli frisk och det är snabbt!!!
Över och ut

lördag, söndag eller vaddå?

Det är inte bra att vara ledig så mycket som vi är, man blir dagblind. Tre dagar, eller 9 timmar, skola per vecka gör en helt förslappad! Fast man ska inte klaga, gäller väl istället att passa på att njuta av lugnet inför stormen, för storm det blir det, förr eller senare.

Igår var vi ju då lediga och jag och Stina sprang omkring på stan på förmiddagen och inhandlade diverse attiraljer till kvällens utgång. Vi var ett litet gäng tjejor som runt sju stövlade in hos Gustav i klassen för att senare, vid tio dra oss mot stan och studenterans Välkomstfest på Nöjesfabriken!
Idag har jag och sambon varit i Kil och tittat på motocross, eller jag myste mest i en brassestol och tittade i solen. Upptäckte också ponnytävlingar bara en liten bit ifrån crossbanan och smet iväg dit ett tag för att få andas in lite hästlukt.
Nu ska jag ta tag i trapphuset som verkligen måste städas. Kul lödagsnöje.
Över och ut

Miljönisse

Titta vad vi har fått!
Har redan börjat sortera papper, metall och plast. Så är vi duktiga nu kommer vi inte få några "vanliga" sopor alls!
Helt sjukt bra för ett miljöfreak som mig!
Över och ut

in i ekorrhjulet

I lördags var det kick off inför terminstarten med kräftskiv hemma hos oss. En trevlig tillställning med kräftor, snapps och en massa bröd (eftersom alla hade med sig själva + att louise och marina hade med sig säkert 7 stora baugetter + att jag varit huslig igen och bakat). På måndagen sedan var det tillbaka till skolbänken för att börja läsa ekonomi, yippi jäätttekul, eller inte. 

Idag har vi ledig dag, men har faktiskt läst lite i min jätteroliga ekonomibok ändå. Nu väntas en sväng på stan, träning och eventuellt promenad med fröken S.  

över och ut





RSS 2.0