Börjar det inte bli dags nu?

Med bara en vecka kvar till nästa tenta har fortfarande inte pluggstressen infunnit sig. Det bådar inte gott för diciplinen.


back in business

Jahapp, tillbaka i Karlstad efter en helg i Ludvika hos mamma och pappa. En hel del häst, dock inte så mycket man kunde ha önskat, vart det såklart.


Utsikt från hästryggen! Fredag och lördag tog jag och J härliga turer i skogen, ganska lungt men en hel del klättring och kliv över stoch och sten!


Jag och favoriten!

Nu är det tillbaka till verkligheten som gäller, ska dock inte förneka att man saknar kusarna ännu mer efter en kortvisit som denna.

Får fylla ut tiden med turer till gymmet istället. För det är ju lika kul... Nädå, det e skoj det med, inte på samma sätt bara. Men idag är jag grymt taggad, här ska lyftas!

Över och ut


god natt!

hihi..!

Dementi

Enter fungerar på Mac, med Firefox. Se nedan.

Över och ut

Regn

Ligger "en dag före" i veckan och har alltså onsdag idag. Det är irriterande.

För att stilla min hästabstinens lite grann följde jag med söta Emma till "hennes" stall på förmiddagen och kikade lite när hon red klappade hästar och mockade, mycket trevligt! Och en god portion friskluftförgiftning på köpet vart det. Kan inte vara nyttigt att vara ute så mycket.

En liten Arras väntar på att bli påklädd innan ridtur.

Senare på dagen vart det skola som vanligt och jag passade på att trampa upp till universitetet mellan skurarna, det var dock på hemvägen som himmlens portar öppnades och när jag och Fia väl skiljdes åt nästan hemma var vi båda som dränkta katter.


Bävar nu lite grann för att ge mig ut i regnet igen, men träna bör man ju så....

Speciell dag

Idag är en speciell dag för idag fyller min pappa 52 år! ...ähum eller 27 var det vist!
GRATTIS!!!!

helg


Kollade igenom lite gamla bilder, hittade denna.

Fredag

Herregud vad det är ovant att gå upp tidigt! Efter flera veckor av sovmorgon är det inte nådigt att hållla igång en hel dag om man gått upp vid 06.30.
Hur som helst får man ju mycket mer gjort på en dag om man gå i skolan på morgonen, tog jag och tjejorna en fredagsutflykt till Ikea och Bergvik där det vart lunch och spring i affärer. Lite senare var det dags för fredagsyoga på yogaskolan, underbart! Och nu har jag precis tagit en powernap på kökssoffan och slängt i mig lite fil. Tänkte hojja upp på stan nu en sväng för att undersöka en viss jacka på en viss affär och efter det blir det mat och Idol hos Olof och Emma, en fullspäckad dag med andra ord, men oj så kul det kan vara, det med!
Enjoy your friday!
Över och ut

Frustration

Efter två försök till bloggning och lite bilder från Göteborgshelgen ger jag upp, min dator skulle lika gärna kunna användas som grytunderlägg, uppkopplingen mot reutern fungerar inte mer än två minuter i sträck och all ladda upp en bild eller ens skriva lite text tar längre tid än så! Jag tar alltså därmed ett steg tillbaka i teknikens utveckling och blir kabelburen, när jag känner mig manad att köpa en vill säga... Tills dess är det mac som gäller.

(Eftersom "enter" strejkar blir det en Göteborgssvan istället)
Har precis varit på spinning igen och detta passet var inte heller nådigt, mjölksyran var ett faktum efter tio minuter, tack vare löprundan igår. Men på det hela taget ett bra pass, och fast man lovar sig själv att man aldrig mer ska utsätta sig för nåt dylikt igen, är det bra, mer än bra, superträning! Och ja, jag kommer gå nästa vecka och ja, jag kommer svära då med.
Över och ut

svettbomb

Är precis hemkommen från höstens första (och förmodligen sista) spinningpass på SATS, jag vet inte vad vi stackare i klassen hade gjort, men den tanten som ledde oss ville helt säkert se oss dö där inne, eller i alla fall bryta ned oss och plåga oss tills det inte fanns något hopp om livet kvar. Har inte svettats så mycket på.. ja jag vet inte när! Har inte heller ångrat ett pass så mycket som under den timmen på cykeln. Det värsta är det uberhurtiga människan som ledde oss skulle ha ett pass till, alldeles efter, som vi va "Sååå välkomna på"! Eh, tack men nejtack!
Men nu såhär efteråt känns det såklart jättebra, trots en viss svårighet att ta sig upp för trappan till lägenheten. Men nu är det gjort och jag planerar att resten av kvällen hänge mig åt soffan, tv:n och cheesecake!
Över och ut!

i väntans tider

Snart bär det iväg till Anja på tjejkväll för att fira Elins nyanställning, nånstans som jag inte kommer ihåg just nu.. Men tills dess går denna på repeat

Måndag igen

...Och ny kurs, denna gång nationalekonomi. Har precis tränat och väntar på att maten ska bli klar, hungrig är bara förnamnet, men den som väntar på nåt gott...

lördagen

Vi var ett litet gäng som samlades hos Olof och Emma för tacos och spelkväll, Absolut överens och favoriten Twister blev det. Framåt midnatt vart det en liten sväng till Månen, men som alltid är förfesten roligast!

Dagen började dock med något helt annat, nämligen en tur till Hagfors och leki sandlådan för Johan. Jag fotade såklart och detta blev dagens bästa bild.


Absolut koncentration när vi spelade, tjejer mot killar, en presigefylld match som slutade med att vi flickor frivilligt (Så klart) lät killarna vinna för husfridens skull.


Twister


Giganternas kamp


Värdparet gick också en match


Sötaste Anja i ny frisyr


Ja och Johan


Har två val i eftermiddag; baka kanelbullar (kanelbullens-dag är ju imorn) eller börja på min nya tavla, bara att välja preciiis det jag vill.

Över och ut


Tillägg

Jo, just det ja! Hur gick det nu med körkortet?

Min käre sambo hittade körkortet när han kom hem, på bänken rakt innanför dörren, bredvid skålen jag en timme tidigare vänt upp och ner på i min jakt efter just det.

Över och ut

fröken slarv slår till

Har precis parkerat i soffan, med benen på nya fotpallen och datorn i knät. Denna dag har gått i ett kan man säga. Imorse var det dags för tenta. Jag var inte den enda som hade glömt att anmäla mig utan vi var fyra slarvers som tålmodigt väntade de 40 extra minuterna. När så tiden var inne blev det lottdragning, då vi var fyra men det endast fanns tre platser. Som tur var kom jag in och fick skriva!

Dock visade sig denna lycka vara alltför kortvarig, jag hade nämligen glömt att ta med mig legitimation! Utan att visa upp denna är det egentliggen strängt förbjudet att skriva tenta, det vart alltså en hel del tjat med tentavakter innan de tillslut kom farm till att jag kunde åka hem efter tentan, hämta legitimation och åka upp till universitetet igen för att intyga att jag verkligen var jag.

Med glödande penna och en miniräknare som gick i ett skrev jag snabbaste tentan ever, kastade mig upp på cykeln och vevade hem på sju röda sekunder. Väl hemma kunde jag inte hitta körkortet! Det bara fanns inte! Vände upp och ned på varenda väska, rotade igenom alla papper på skrivbordet, men ingenstans fanns mitt leg! Faseeen! Fick en ide, har ju passet! Rotade snabbt fram det, och passet har jag faktiskt koll på, för att återigen trampa upp till universitetet. Väl där tog tentavakten en snabb titt på passet nickade och konstaterade att min tenta var giltig och att jag kunde åka hem, igen.

 Så med denna lilla upplevelse har jag lärt mig två saker: Komma ihåg att anmäla mig i tid till tentamen, samt att alltid dubbelkolla väskan efter id-handling innan jag ska skriva tenta.

Men nu är det över och jag ska vara ledig!

Över och ut


RSS 2.0