Över

The week from hell är för länge sen över men sviterna efter veckor av intensivt plugg sitter fortfarande kvar. Men nu såhär snart en vecka efter sista tentan börjar jag få bukt med tröttheten och dagens sovmorgon satt verklien där den skulle. Så vad har hänt sen sist då? En hel del faktiskt: I söndags till exempel var jag och J upp till Ludvika och köpte en bil! En röd opel Vectra från 97 som kommer underlätta livet betydligt i framtiden, så länge den är hel såklart! Har även haft mitt första styrkepass på Kauif, riktigt roligt och det gick, för att vara första gången riktigt bra!

Denna lediga fredag tänkte jag, förutom att jobba ikapp på skolprojekt, även susa upp till skolan för att vara med på Stinas spinning-uppkörning, väntar mig en rejäl duvning på cykeln, samt att få mjuka upp mina stackars ömma lårmuskler. Senare ger jag mig ut till stallet för att rida och fixa som vanligt.

Över och ut

disträ

Gaaaah!!! Har nog aldrig i hela mitt liv varit så nervör för något prov/tenta som jag är just nu. Detta är sista dagen innan det är för sent och ändå, ÄNDÅ, ligger fokus överallt annat än vad som verkligen behövs! Produktiviteten ligger på minus samtidigt som jag är helt skakis av all stress.

Men som vännen M sa: Nästa vecka är det över, hur det än har gått så är det över.

En upplyftande tanke på sitt sätt, eller ännu mer stressande.
Jag väljer att se det första.


Sommardag 2010 tänk om alla dagar kunde vara så bekymmersfria!

Över och ut


lördagen innan "the week from hell" tar vid

05.20 väckningen slår igång, Mix Megapol på radion i tio minuter lite tid att vakna till liv. Efterde frukost och cykel in till stan för att ta första bussen 06.30 ut till stallet. Konstigt nog var det mer folk på denna än vad det brukar vara på vardagar. Väl ute i stallet var det en hel del hungriga hästar som ville ha mat, spring med höpåsar och kraftfoder, precis som på den gamla goda tiden på Räfsnäs.

Efter fodringen, red jag ett kortispass på Yoghurten, och mötte sedan (något sen tyvärr) upp Emma för att släppa ut de nu färdigätna hästarna. Vid 10, när de flesta börjar sin lördagmorgon, kom jag hem och kunde "äntligen" sätta mig med min Reglerteknik (oxå from hell)

Regleren gick väl kanske inte så bra som man kunde hoppats, eftersom friskluftförgiftningen + tröttheten efter den tidiga morgonen slog till och jag däckade på kökssoffan, som tur e bara en liten stund. !4.10 plockade otroligt snälla Emma upp mig igen för ytterligare en tur till stallet, för att ta in kusarna igen, och jag är lika lycklig varje gång att slippa den där jä*la cykel-buss- och gångturen.

Så nu är jag hemma igen och ska precis börja med lördagsmiddag till mig och J, blodpudding står på menyn och hur tråkigt det än låter så läängtar jag!

Kvällen spenderas i soffan och förhoppningsvis, om motivationen kommer tillbaka, även med näsan i skolböckerna. Ser just för tillfället inte jättelovande ut, även om mitt samvete satt in en massiv attack och jag vet att det skulle kännas så mycket bättre om man räknade lite mer.


Helvetesveckan så:
  • Reglertenta: Måndag 14-19
  • Optimeringstenta: Tisdag 14-18
  • Statistiktenta: LÖRDAG 14-18!
Trevlig helg
Över och ut

Trettondagen

Har precis vart ute och skottat undan tonvis med snö från gården. Nu ber jag till gudarna att det iaf inte kommer snöa mer idag...


Johan leker i snön





Varför gymma när man kan skotta?


Som tur är lyckas vi alltid hålla humöret på topp!

Över och ut


Let them burn i hell

Grannen, som har sitt vardagsrum vägg i vägg med vårt sovrum, har fest. Eller rättare sagt fylleslag. Det vrålas och brölas och spelas musik. Man kan ju tycka att det börjar bli dags för sällskapet att dra  till krogen nu men ICKE! Tack för att ni förstör min natt, assholes!

över och ut

en helt vanlig kväll

Snön yr utanför fönstret och jag är grymt nöjd att ha skottat bara för en liten stund sen. Tillbaka i Karlstad igen och har under ett par dagar gjort några stapplande försök att ta mig tillbaka in i vardagen igen, inte lätt när man vänjer sig alltför snabbt vid ledighet. Som tur är blir det dock andra bullar imorn då det bär av upp till skolan i ottan för att sätta fart med plugget.

Eftersom jag är ensam ikväll passar jag på att ha lite "hemmaspa", dvs tända ljus, hårinpackning, ansiktsmask och en ett år gammal Lantliv att bläddra i. Mysigt och välbehövligt. Tänkte frächa till mig lite och hoppas på att förkylningen som inlett 2011 försvinner med sunkigheten efter en välbehövlig dusch.



En dusch som jag förresten precis rensta! Tycker jag gör det hela tiden, men fasen vad äckligt det är att stå upp till anklarna med vatten i duschen! Och även om avloppsrensning tillhör ett av mina absolut värsta saker att göra, känns det såå gött när det är gjort!

Trevlig tisdagkväll

över och ut

RSS 2.0