blå himmel skymtas igen

Dagens uppdrag var att skriva klart ett CV och söka lite sommarjobb. Sitter vid min gammla dator eftersom det inte finns Word i J's gamla. Har sökt tre jobb och fått noll bekräftelser på att ansökningarna kommit in. Känns bra att ha en dator som säger "Sidan kan inte öppnas" varannan gång man ska in på en internetsida, särskilt om det står så i sambad med att man precis skickat in sin ansökan om sommarjobb.
Har alltså inte den blekaste aning om mina ansökningar kommit in eller inte! Gissar dock på inte eftersom J redan fått bekräftelse på sina ansökningar. Nästa projekt en ny dator kanske?  

Resten av dagen blir det mer skottning (nähä?!) samt tryckfallsberäkningar för böjar i luftkanaler. Till kvällen ska vi hem en sväng till Anja och Martin och vara sociala, trevligt!

Har by the way lille Goliat här! En vovve som på de mest konstiga vägar hittade fram till Johans farfar, och som vi denna helg är hundvakter åt!




Söt som få


Men med ett humör som heter duga och dominant till tusen! Tur att varken jag eller J är hundrädd. Har haft en hel del riktiga fighter med denna lilla jycke!

Över och ut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0